2RIDER F

€749,00

2RIDER F - is bijzonder geschikt voor professioneel gebruik.

Organisatoren van evenementen, fietsverhuurbedrijven, landhuizen en campings kunnen bij dit model goed terecht. Het ingebouwde eenvoudige vrijloopwiel, waarmee alleen vooruit kan worden aangedreven, is bijzonder onderhoudsarm.

De 2Rider F is voorzien van stalen velgen, duurzame blokbanden en binnenbanden.

De DINO CARS 2Rider F is de gocart waarbij veiligheid en comfort centraal staan. Het gepoedercoate stalen frame en de luchtbanden met kogellagers en offroad-look banden zijn de constanten voor snel rijplezier. Door de 5-punts stoelverstelling is de skelter geschikt voor kinderen en volwassenen van 5 tot 99 jaar.

... en meer functies

Een ander pluspunt is de super dikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongevallen snel vergeet. De ketting is eenvoudig en handig af te stellen door middel van eenvoudig te gebruiken kettingspanners. De volledig gesloten kettingkast voorkomt het risico op letsel en de ketting door onnodige vervuiling. Extra gelaste stalen verstevigingen in de stoelbeugels voorkomen dat de stoelgeleider doorbuigt. Dat is de kwaliteit van DINO CARS, die zeker de moeite loont bij eventuele doorverkoop. De veiligheid en het comfort van de DINO CARS 2Rider F zijn compromisloos.

Rijke accessoires:

Voor de 2Rider F biedt DINO CARS een breed scala aan accessoires zoals zitkussens, achtergrondverlichting met remlicht en knipperende pedalen. Alle aanhangers van DINO CARS kunnen eenvoudig aan de bestaande aanhangerkoppeling worden bevestigd.

Niet te vergeten is dat reserveonderdelen vaak na 10 jaar nog verkrijgbaar zijn.

Specificaties: