SPEEDY MASSEY FERGUSON BF1

€389,00

Really hot!

De Speedy Massey Ferguson BF1 voor alle Power-Kids vanaf 3 jaar. Met deze go-cart ben je altijd heel ver vooruit. De Dino Cars Speedy Massey Ferguson BF1 brengt je snel bij je vrienden. Het kleinste DINO CARS-model is extreem stabiel en loopt tegelijkertijd extreem licht dankzij luchtbanden met geïntegreerde binnenbanden en smalle draadvelgen. De wielen hebben kogellagers.
Het hoogtepunt van deze skelters is de ingebouwde remvrijloop met terugtraprem

De BF1 voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. De chauffeurs kunnen pauzeren tijdens de voorwaartse beweging. Dit minimaliseert het risico op blessures. Om achteruit te rijden vertraag je de skelter met terugtraprem tot de kart stilstaat. Daarna trap je de pedalen naar achteren. De achteruitversnelling wordt nu automatisch ingeschakeld. Dat is puur rijplezier.
Een go-cart voor kinderen van 3 tot 12 jaar - de Speedy Massey Ferguson BF1 groeit

Deze skelter groeit altijd met je mee, want de DINO CARS Speedy Massey Ferguson BF1 skelter biedt een 5-punts zitverstelling. Til de stoel eenvoudig op en zet hem in de gewenste positie. Daar heeft het geen tool voor nodig. De Speedy is gepoedercoat en compenseert daardoor kleine schokken zonder schade.
De DINO CARS Speedy Massey Ferguson BF1 is een echte aanrader

Veel kinderen zijn enthousiast en de ouders waarderen de kwaliteit en veiligheid. Als accessoire kan zelfs een fronthefinrichting met een shovel worden gemonteerd. Er is ook een extra zitplaats voor de broer of zus en een aanhanger voor grote transporten beschikbaar.

Niet te vergeten is de DINO CARS onderdelenwinkel waar de meeste onderdelen na 10 jaar nog steeds verkrijgbaar zijn.