SPORT AF (RED)

€419,00

De DINO CARS Sport AF is het basismodel waar veiligheid en comfort centraal staan. Het robuuste stalen frame en de luchtbanden zijn de constanten voor een comfortabel rijplezier. Door de meervoudige zitverstelling is het model een prima skelter voor kinderen en volwassenen van 5 - 99 jaar. Accessoires zoals voorspoiler en hefinrichtingen kunnen eenvoudig achteraf worden gemonteerd.
Het hart van deze skelters is de ingebouwde automatische vrijloop

De AF voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. De chauffeurs kunnen tijdens de voorwaartse beweging pauzeren. Dit minimaliseert het risico op letsel. Om achteruit te rijden rem je de skelter af met de handremhendel tot de kart stilstaat. Daarna trap je de pedalen achteruit. De achteruitversnelling wordt nu automatisch ingeschakeld. Dat is puur rijplezier.

Een ander hoogtepunt is de super dikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongevallen vergeeft. Een ingebouwde zwevende as in het voorframe garandeert op oneffen terrein een constante grip en nog meer veiligheid. De DINO CARS Sport AF heeft een robuust stuursysteem met kogelgewricht om gemakkelijk in bochten en bochten te sturen. Onze aanhangers zijn eenvoudig achter de kart te bevestigen dankzij de standaard trekhaak. De ketting is handig af te stellen door middel van de eenvoudig te bedienen kettingspanner. De volledig gesloten kettingkast voorkomt verwondingsgevaar en beschermt de ketting tegen onnodig stof.

U ziet het, de veiligheid en het comfort van de DINO CARS Sport AF zijn compromisloos.

Specificaties: