SPORT BF3 (BLACK)

€629,00

De DINO CARS Sport BF3 is het basismodel waar veiligheid en comfort centraal staan. Het robuuste stalen frame en de luchtbanden zijn de constanten voor een comfortabel rijplezier. Door de meervoudige zitverstelling is het model een prima gocart voor kinderen en volwassenen van 5 - 99 jaar. Accessoires zoals voorspoiler en hefinrichtingen kunnen eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Onze aanhangers zijn eenvoudig achter de kart te bevestigen dankzij de standaard trekhaak.
Het hoogtepunt van deze skelter is de 3 versnellingen met terugtraprem.

DINO SPORT BF3 - De perfecte! Dankzij de vrijlooprem met drie versnellingen kan voor- en achteruit worden gereden zonder verder te schakelen. De BF3 voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. De chauffeurs kunnen tijdens de voorwaartse beweging pauzeren. Dit minimaliseert het risico op letsel. Om achteruit te rijden rem je de gocart met terugtraprem af tot de kart stilstaat. Daarna trap je de pedalen achteruit. De achteruitversnelling wordt nu automatisch ingeschakeld. Met behulp van de geïntegreerde 3-versnellingen stuur je de gocart op elk moment, ook op steiler terrein, dat is puur rijplezier.

Een ander hoogtepunt is de super dikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongevallen snel doet vergeten. Een ingebouwde zwevende as in het voorframe garandeert op oneffen terrein een constante grip en nog meer veiligheid. De DINO CARS Sport BF1 heeft een robuust stuursysteem met kogelgewricht om gemakkelijk in bochten en bochten te sturen. De ketting is handig af te stellen door middel van de eenvoudig te bedienen kettingspanner. De volledig gesloten kettingkast voorkomt verwondingsgevaar en beschermt de ketting tegen onnodig stof.

U ziet het, de veiligheid en het comfort van de DINO CARS Sport BF1 zijn compromisloos.

Vrijlooprem met 3 versnellingen
De vrijlooprem met een schakelaar met drie versnellingen maakt het mogelijk vooruit en achteruit te rijden zonder verder te schakelen. Hier zorgt de geïntegreerde terugtraprem voor bijzonder veilig en comfortabel stoppen. De drie versnellingen zorgen voor een juiste versnelling - ook offroad.

 vrijlooprem

Zwevende as
De zwevende vooras compenseert oneffenheden in de ondergrond zodat je met alle 4 wielen stabiel staat op ruige wegen.
 
 zwevende aszwevende as
 
Trekhaak
Deze kart is voorzien van een trekhaak.

trekhaak
 
6-punts stoelverstelling
Eenvoudige aanpassing van de zitpositie door de stoel op te tillen. Er zijn 6 verschillende zitposities.

6 punt zitverstelling

 
Dubbele kogelgewricht besturing
De stuurkogelbesturing maakt een bijzonder eenvoudige besturing mogelijk, vergelijkbaar met stuurbekrachtiging in een auto.
 
kogelgewricht 

Easy Run-banden
De easy run band heeft een lage rolweerstand en is bijzonder geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.

Specificaties: