SUPER SPORT BF1 (BLACK)

€499,00

Ben je klaar voor je volgende gocartrace? Binnenkort start uw nieuwe uitdaging? Haal uw DINO CARS Super Sport BF1 uit de garage. Controleer je kart. Controleer op optimale bandenspanning en kettingspanning. En nu begint het, op weg naar de renbaan.

De DINO CARS Super Sport BF1 is de gocart waarbij veiligheid en comfort centraal staan. Het gepoedercoate stalen frame en de luchtbanden met kogellagers en lichtlopende banden zijn de constante voor een snel rijplezier. Door de 6-punts stoelverstelling is de race gocart geschikt voor kinderen en volwassenen van 5 tot 99 jaar. De zwevende vooras - met extra grote slinger - zorgt ervoor dat alle 4 de wielen altijd aan de grond blijven plakken, zelfs op oneffen racebanen.
Het pluspunt van deze gocart is de ingebouwde vrijlooprem met terugtraprem.

De BF1 vrijloop voorkomt dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. De chauffeurs kunnen tijdens de voorwaartse beweging pauzeren. Dit minimaliseert het risico op letsel. Om achteruit te rijden rem je de skelter af met de terugtraprem of met de handrem tot hij stilstaat. Daarna trap je de pedalen achteruit. De achteruitversnelling wordt automatisch ingeschakeld. Dat is puur rijplezier en veiligheid.

... en meer functies

Een ander pluspunt is de super dikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongevallen snel doet vergeten. De DINO CARS Super Sport BF1 heeft een robuuste kogelgewricht besturing. De ketting is eenvoudig en handig af te stellen door middel van eenvoudig te gebruiken kettingspanners. De volledig gesloten kettingkast voorkomt het risico op letsel en de ketting door onnodige vervuiling. Extra gelaste stalen verstevigingen in de stoelbeugels voorkomen dat de stoelgeleider doorbuigt. Dat is de kwaliteit van DINO CARS, die de moeite loont bij doorverkoop.

De veiligheid en het comfort van de DINO CARS Super Sport BF1 zijn compromisloos.

Vele accessoires:

Raceaccessoires zoals sirenes, zwaailichten en claxons kunnen eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Alle aanhangers van DINO CARS kunnen eenvoudig aan de aanhangerkoppeling worden bevestigd.

Reserveonderdelen zijn vaak na 10 jaar nog beschikbaar.

Specificaties: