SUPER SPORT BF3 RED

€769,00

Dino Cars Super Sport BF3

Ben je klaar voor je volgende gocart race?

Binnenkort begint uw uitdaging? Haal je DINO CARS Super Sport BF3 uit de garage. Controleer je gocart. Controleer op optimale bandenspanning en kettingspanning. En nu begint het, naar de renbaan.

De DINO CARS Super Sport BF3 is de kart waarbij veiligheid en comfort centraal staan.

Het gepoedercoate stalen frame en de luchtbanden met kogellagers en lichtlopende banden zijn de voorwaarden voor snel rijplezier. De 6-punts stoelverstelling maakt de race-gocart compatibel voor kinderen en volwassenen van 5 tot 99 jaar. De zwevende vooras - met extra grote slinger - zorgt ervoor dat alle 4 de wielen altijd op de grond blijven plakken, zelfs op oneffen circuit.

Vrijloopwiel met 3 versnellingen en terugtraprem

De BF3 vrijloop verhindert dat de pedalen draaien tijdens het vooruit rijden. Tijdens de voorwaartse beweging kunnen de chauffeurs pauzeren. Dit minimaliseert het risico op letsel. Om achteruit te rijden, remt u de skelter af met de terugtraprem of met de handrem tot stilstand. Daarna trap je de pedalen achteruit. De achteruitversnelling wordt automatisch ingeschakeld. Met behulp van de geïntegreerde versnellingsbak met 3 versnellingen kun je de gocart altijd besturen, zelfs op steiler terrein. Dat is puur rijplezier en veiligheid.

... en meer functies

Een ander hoogtepunt is de superdikke poedercoating van het voertuigframe, die kleine ongevallen vergeeft. De DINO CARS Super Sport BF3 heeft een robuuste stuurkogelbesturing. De ketting is eenvoudig en gemakkelijk af te stellen door middel van gebruiksvriendelijke kettingspanners. De volledig gesloten kettingkast voorkomt het risico op letsel en de ketting door onnodige vervuiling. Extra gelaste stalen verstevigingen in de stoelbeugels voorkomen dat de stoelgeleiding doorbuigt. Dat is DINO CARS-kwaliteit, die zich terugbetaalt bij wederverkoop.

De veiligheid en het comfort van de DINO CARS Super Sport BF3 zijn compromisloos.

Vele accessoires:

Race-accessoires zoals sirenes, bakens en claxons kunnen eenvoudig achteraf worden gemonteerd. Alle DINO CARS opleggers kunnen eenvoudig aan de aanhangerkoppeling worden bevestigd.

Niet te vergeten is de DINO CARS onderdelenwinkel waar onderdelen na 10 jaar vaak nog leverbaar zijn.

Specificaties: